2020-12-10 08:07:04• hírek • Bede Emőke

Hatalmas segítségre van szüksége egy csepp kislánynak

Nagy Ines, a mindössze négyéves tasnádi kislány a vártnál jóval hamarabb, a terhesség 24-25. hetében jött világra, testsúlya pedig még a fél kilogrammot sem érte el. Az orvosok véleménye szerint vetélés történt, és esélyt sem látták a túlélésre, Ines azonban rácáfolt erre.

A kislány már az első napokban megmutatta, hogy élni akar, felépüléséért pedig szülei hegyeket megmozgató erővel küzdenek. Az orvosok által felállított diagnózis szerint Ines helyzetét agyi bénulás, kisfejűség, valamint nyelvi és motoros visszamaradottság is nehezíti, épp ezért kezelése sajnos tetemes, a család saját költségvetését jócskán meghaladó összegeket emészt fel.


Inesre hamarosan Barcelonában egy kulcsfontosságú operáció vár, melyet rehabilitációs kezelések sora fog követni. Emellett a kislánynak nagy szüksége volna egy, speciálisan az ő betegségeihez igazított kerekesszékre is, viszont jelen pillanatban a család anyagi forrásai nem teszik lehetővé ennek megvásárlását. Annak érdekében , hogy az emberek segíthessenek a tasnádi családon, a Facebookon elindult a Save Ines nevű csoport, mely jelen pillanatban már közel 19 ezer tagot számlál. Amellett, hogy evidens módon a felajánlásokat is hálásan fogadják, a csoportban számos magánszemély és cég online árverést és tombolát is szervez a kislány javára.


A családnak 30 ezer euróra lenne szüksége, melyből immár közel 12 ezer összegyűlt. Aki úgy gondolja, hogy valamilyen formában hozzájárulna a kislány kezelési költségeinek előteremtéséhez, bátran csatlakozhat e nemes ügy köré szerveződött online közösséghez. Az említett Facebook-csoport ide kattintva érhető el.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: